• Početna>
  • Vesti>

SL: Nastavlja se progon Dragice Gašić i čitavog srpskog naroda pred očima sveta


Srpska lista najoštrije osuđuje nasilje nad Dragicom Gašić i njenim prijateljem Vuksanom Gojkovićem čije je vozilo danas demolirano u Đakovici.

Nastavlja se progon Dragice Gašić i čitavog srpskog naroda pred očima sveta, uz ćutanje predstavnika međunarodne zajednice na Kosovu i Metohiji ali i Briselu.

Danas je Vuksanu Gojkoviću, koji donosi hranu i potrepštine Dragici Gašić u Đakovici demolirano vozilo dok je bio kod Dragice u poseti, a za izvršiocima se, kao po običaju traga, i nikada neće biti procesuirani.

Očigledna je namera da se Dragica, ali i svi ljudi koji joj pomažu, obeshrabre, uplaše i odustanu od prava na život, prava da budu svoji na svome.

Ćutanje međunarodnih predstavnika se može karakterisati kao klasičan primer saučesništva u ovom progonu, što duboko pogađa srpski narod koji je do sada navikao na antisrpsko delovanje kosovskih institucija, te je ovo novina u našim životima. Srpska suza nema roditelja, je najbolji opis onoga što se dešava našem narodu od 1999. godine na ovamo, a što je intenzivirano u poslednjih nekoliko meseci.

Izvor RKM/Saopštenje

Comments

Pročitaj još