• Početna>
  • Vesti>

Fudbalski savez KiM dobio podršku Fudbalskog saveza Srbije za formiranje mlađih fudbalskih selekcija

Predsednik Fudbalskog saveza Kosova i Metohije Igor Uljarević prisustvovao je danas sastanku u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije u Beogradu na kojem je bilo reči o radu i funkcionisanju mlađih reprezentativnih kategorija.

Uljarević je razgovarao sa koordinatorom instruktorske službe FSS-a Igorom Matićem i direktorom mlađih reprezentativnih selekcija Nikolom Lazetićem, koji je inače i rođeni Mitrovčanin.

Kako je za Kosovo Onlajn potvrdio Uljarević, ovaj dvojac bivših vrhinskih fudbalera obećao je punu podršku i pomoć u formiranju fudbalskih selekcija Regiona Kosova i Metohije u kategorijama petlića, pionira i kadeta.

„Dobili smo čvrste garancije da će naši igrači biti vrlo dobro propraćeni od strane ove dvojice, bivših fudbalera, legendi srpskog fudbala, a danas glavnim ljudima u Fudbalskom savezu Srbije za mlađe kategorije. Ovim putem zahvaljujemo se Igoru Matiću i Nikoli Lazetiću na punoj podršci, kako za mlađe kategorije, tako i za ceo Fudbalski savez Kosova i Metohije“, zaključio je Uljarević.

Izvor: Kosovo online

Comments

Pročitaj još