• Početna>
  • Vesti>

Milojević: Korisnici MTS d.o.o usluga da ne brinu o plaćanju dok epidemija ne prođe

????????????????????????????????????

Izmirivanje računa i ostalih dugovanja prema MTS d.o.o. odloženo je do daljnjeg, osim ukoliko građani koji su u prilici, to samoinicijativno mogu da učine – elektronski ili dolaskom u poslovnice MTS d.o.o. ali poštujući mere vanredne situacije, koje uključuju nošenje zaštitnih maski i rukavica, i distancu od najmanje dva metra, potvrdio je za KoSSev rukovodilac ove kompanije Zoran Milojević-Zelja.

Proteklih dana sa automatske sekretarice je na fiksne telefone korisnika ćerke firme MTS na Kosovu stizalo obaveštenje o stanju neplaćenih računa, zbog čega je više korisnika našem portalu slalo pitanja u vezi sa načinom kako da se računi izmire tokom primene odluka o restrikciji kretanja.

Milojević kaže da se ne radi ni o kakvom upozorenju, već o očitavanju stanja, a u želji da građani budu informisani tokom primene vanrednih mera u kojima nema uobičajenog funkcionisanja i građana i institucija, te da je naplata obustavljena do daljnjeg, osim ukoliko to sam korisnik samoinicijativno želi, a u prilici je da učini.

„Nema nikakve prinude. Ništa neće biti isključivano, ni telefon ni ostale usluge. Otključali smo i sve kanale. Naši korisnici u ovom trenutku ne treba da brinu ni o čemu drugom, osim o svom zdravlju i zdravlju svojih sugrađana, i sada nisu u obavezi da izmiruju dugovanja prema MTS, dok ovo ne prođe. A ko hoće, i u prilici je, to može da učini elektronskim putem gde može da dobije račune i izmiri svoje dugovanje“, kazao je Milojević.

Dodaje da ukoliko neko od korisnika hoće da fizičkim odlaskom u poslovnicu MTS d.o.o plati, to može da učini ukoliko bude nosio zaštitnu masku i rukavice, pojedinačno ulazio, na distanci najmanjoj od dva metra.

Milojević je istovremeno objasnio da se povremene smetnje, koje se ogledaju u usporenoj internet vezi, tiču preopterećenosti mreže ovih dana, te da je to i globalni problem, s obzirom na to da se gotovo sav saobraćaj u pandemiji koronavirusa odvija virtuelno.

Ekipe MTS d.o.o izlaze na teren kako bi unapredili protok informacija, i jedan od trenutnih izazova ove kompanije jeste ulaganje dodatnih napora kako bi se zaštitili i sami zaposleni, uključujući i preopterećenost aktivnostima u vanrednoj situaciji.

„Još jednom, građani ne treba da brinu za račune, a zaposleni u MTS d.o.o. sada rade za sve kako bi mogli neometano da koriste telefonske i internet linije i televizijske kanale“, poručio je Milojević za KoSSev.

Izvor : Kossev

Comments

Pročitaj još