Ekipi RTV Puls i TV Most značka Karađorđeve zvezde

Povodom 100 godina od završetka Prvog svetskog rata i pobede u Velikom ratu, ekipa “RTV Puls” i “TV Most” nagrađena je pozlaćenom značkom Karađorđeve zvezde bez mačeva za učešće i doprinos održavanju vojne vežbe “Vek pobednika 1918-2018”.


“Naše kolege su uživo snimale vojne manevre na poligonu Međa između Niša i Leskovca 10. novembra prošle godine. Hvala vam što ste tokom izvođenja vežbe bili stučni i požrtvovani, iskazujući ljubav i poštovanje prema Vojsci Srbije. Kao i do sada, uvek u srcu i duši, pored porodice, osećajte i volite našu milu srpsku vojsku i našu namučenu otadžbinu Srbiju”, navodi se u odluci koji je potpisao komandant Kopnene vojske general Milosav Simović.

Direktor “Radio-televizije PULS” Nenad Milenković kaže da je ovo veliko priznanje za tu medijsku kuću i da je izuzetna čast biti nosilac Karađorđeve zvezde bez mačeva. 

“I ja, i moje kolege smo nekoliko dana na terenu pružili maksimalni napor da gledaocima na najbolji način prenesemo snimke sa vojne vežbe koji jesu atraktivni, a koje je snimiti u realnim uslovima uživo, bez mogućnosti ponavljanja snimka, izuzetno težak i odgovoran posao. S obzirom na to da se ova pozlaćena značka i priznanje dodeljuje na period od 100 godina,  jako sam ponosan što smo bili deo jedne velike i profesionalne ekipe predvođene iskusnijim kolegama sa Radio Televizije Srbije i kvalitetno uradili vrlo složen posao” rekao je Milenković.

Izvor: RTV Puls

Comments

Pročitaj još