• Početna>
  • Vesti>

Kozarev u B.Mostu: Ostvarili smo jedan mali, realan i zdrav san

Nakon posete severu naše pokrajine, zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev, kasno sinoć u Babinom Mostu je obišao braću Nebojšu i Božidara Ađančića, kojima je Kancelarija za KiM izgradila objekat za kamenorezačku radionicu, površine 100 metara kvadratnih, vrednosti 2,4 miliona dinara.

Drago mi je da ,posle nekoliko meseci od trenutka kada smo priveli kraju radove na ovom novom objektu , koji treba da primi nove mašine, uposli nove radnike i poveća obim posla, smo u prilici da se uverimo da je objekat u funkcionalnom stanju i da smo ostvarili jedan mali, realan i zdrav san jednog kosmetskog Srbina, jedne porodice. To i jeste način kako da se od malih, skromnih, ali realnih stvari, polako gradi jedan bolji život, za bolji i održivi ostanak, opstanak i razvoj naše zajednice”, istakao je Kozarev.

Braća Ađančić će u novom objektu početi sa radom početkom narednog meseca, a u njemu će pored njih dvojice uposliti još radnika.

„Nadam se da će ovde biti više posla i da će se zaposliti ovde mladi ljudi. Mi smo trajno opredeljeni da ostanemo ovde sa svojim porodicama, ne planiramo, niti nam je u mislima da negde idemo“, rekao je Nebojša Ađančić.

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev je ovom prilikom istakao da će Kancelarija nakon posete predsednika Vučića našoj pokrajini , dodatno intenzivirati pomoć srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, a pre svega onima koji hoće da se bave malom privredom i preduzetništvom.

Iyvor> TV Most

Comments

Pročitaj još