• Početna>
  • Vesti>

U novogodišnjoj noći svira vam vaš radio – Kosovska Mitrovica

Radio Kosovska Mitrovica je za ljubitelje radija, a u saradnji sa TV Most, odnosno JP “Mreža Most”, kao i Prvim programom Radio Beograda, pripremila odabran novogodišnji program.

Novogodišnje zagrevanje počinjemo u 20 časova, prenosom prvog programa Radio Beograda. Sve do ponoći i prvih otkucaja Nove godine za dobro raspoloženje i „pravi„ ulazak u Novu 2017. godinu, brinuće se autori i učesnici emisije „NOVOGODIŠNjE KOLO”. Glavne kolovođe biće Milena Šiškin i Miodrag Stošić, a u kolu: pevači, glumci, članovi ansambla koji će pevati kao solisti, voditelji. Ritam će, povremeno prelaziti iz narodne u zabavnu. I tako, do Novogodišnje, zajedničke, čestitke tačno u ponoć.

Nakon toga počinje prava žurka i trosatni muzički program u produkciji TV Most i TV Puls, a između ostalih nastupaju i Jovana Tipšin, Aleksandar Ilić, Biljana Jevtić, Legende, Danka Stojiljković, Cakana, Milica Milisavljević Dugalić, Miloš Radovanović, Jasna Đokić, Boba Rakić i mnogi drugi.

Zatim u tri ujutru menjamo ritam, i nastavljamo sa muzičkim programom u produkciji naših televizija. Nastupaju Neverne bebe, Maja Odžaklijevska, Goca Tržan, Željko Vasić, Mari Mari i drugi.

Pred zoru za ljubitelje simfo roka sledi prava poslastica, slušaćete Lana bend.

Nakon Laninog koncerta nastavljamo sa redovnim muzičkim programom iz našeg studija. Slušajte nas na 104.6 megaherca i putem interneta na adresi www.radiomitrovicasever.com, opcija radio uživo.

Comments

Pročitaj još