Obezbeđen ogrev za korisnike pomoći na KiM

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev prisustvovaće sutra, 29. septembra u 14 časova u Zvečanu potpisivanju ugovora o nabavci humanitarnog ogreva za korisnike pomoći na KiM, za sezonu 2016/2017. godinu. Sredstva za ogrev obezbedila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju, a sproveo Privremeni organ Opštine Zvečan.

Kaka je navedeno u saopštenju Kancelarije za KiM, obezbeđeno je 9.930 metara ogrevnog drveta prve klase, 1.275 tona uglja, 204.050 litara euro dizela i 67 tona peleta,  za potrebe 230 objekata na teritoriji Kosova i Metohije – školskih i predškolskih ustanova, opština, manastira, crkava, kolektivnih centara, domova kulture i drugih ustanova.

Ugovor će potpisati predsednik Privremenog organa Opštine Zvečan Ivan Todosijević, kao predstavnik organizatora centralne nabavke i dobavljači – direktor Branko Radujko u ime Naftne industrije Srbije, za partiju evrodizela, predstavnik preduzeća Kosvik Branko Prodanović, za nabavku drveta i predstavnik Zemljoradničke zadruge Zubin Potok Rade Utvić, za nabavku uglja i peleta.

Nakon potpisivanja ugovora, predviđeno da predstavnici Kancelarije za KiM i Naftne industrije Srbije Dušan Kozarev i Branko Radujko obiđu NIS-ov objekat namenjen za benzinsku stanicu u Kosovskoj Mitrovici.

Comments

Pročitaj još