• Početna>
  • Vesti>

Nova ulaganja u RTV centar Gračanica za bolje informisanje građana

U cilju bolje informisanosti građana na Kosovu i Metohiji danas je u prostorijama Radio Gračanice direktorica JP Mreža Most Slađana Ivančević potpisala ugovor o saradnji i zajedničkom ulaganju u Radio TV centar Gračanica sa Slobodanom Ristićem.

rukovanje

Ristić je dugo godina živeo i radio u Norveškoj i kroz saradnju sa Mrežom Most želi da da doprinos svom narodu na KiM.
„Potpisivanje ovog ugovora je nešto što smo želeli od početka godine i na našu sreću, želje su nam se ostvarile i nadamo se da ćemo do kraja godine uspeti da ostvarimo sve što smo planirali, kada je unapređivanje rada Mreže Most u pitanju“, rekla je direktorica Ivančević i dodala da će već od prvog septembra televizijski studio u Gračanici početi da radi punim kapacitetom.
„Ja sam dugo godina bio u Norveškoj gde sam se bavio produkcijom programskih sadržaja. Vratio sam se na Kosovo sa željom da ovde stvaram i pomognem srpskom narodu. Veliko mi je zadovoljstvo što sam uspeo da ostvarim saradnju sa Mrežom Most, jer ću opremom, kao i svojim iskustvom i znanjem pokušati da unapredim razvoj Radio Gračanice, a samim tim i celokupne firme“, naglasio je  Ristić.
„Jako sam zadovoljan podrškom Javnog preduzeća našoj radio stanici i saradnjom koju Radio Gračanica ima sa ostalim jedinicama, a posebno mi je zadovoljstvo što u mom mandatu Radio Gračanica postaje TV centar“, istakao je Koordinator Radio Gračanica Saša Micić.

micic
„Mreža Most je preduzeće koje ima svoja četiri medija Radio Gračanicu, Radio Mitrovicu, Televiziju Most i Televiziju Puls i svaki pojedinačni napredak medija, jeste značajan za napredak ovog preduzeća, ali i za srpski narod na Kosovu i Metohiji u cilju kvalitetnijeg informisanja“, ističe Ivančević.

Comments

Pročitaj još