Opljačkana porodica Milić u Plemetini

Foto Medija centar Čaglavica

Petočlana porodica Milić iz Plemetine, kod Obilića pokradena je sinoć, a za sada nepoznati počinioci su prema rečima vlasnika Nikole odneli vredne alate.

Milić za Medija centar kaže da je ujutru primetio da mu je iz garaže ukraden alat i vazdušna puška. Krađa se prema njegovim rečima verovatno dogodila u toku noći.

„Pretpostavljamo da se to desilo tokom noći. Mi smo bili u kući i ništa neuobičajeno nismo primetili. Ujutru sam slučajno otišao do garaže i video sad da mi fali aparat za varenje, bušilica, motorna testera i vazdušna puška. Takođe vidim da je ukraden i još neki alat. Nisam stigao od stresa ni sve lepo da pregledam da li je još nešto ukradeno“, rekao je Mitić za Medija centar.

Milić navodi da je slušaj prijavljen Policiji Kosova, koja je izvršila uviđaj. Takođe kaže i da ovo nije prvi put da je njegova porodica na meti lopova.

„Pre tri godine isto su nam pokrali alat, 2009. godine ukraden nam je automobil. Nikada ništa nismo saznali ko je i šta je. Nikad nismo saznali ko su počinioci i sada smo skeptični“, rekao je Milić.

Selo Plemetina kod Obilića je većinski srpsko mesto, a pored Srba u ovom selu žive Albanci i Romi.

Comments

Pročitaj još