• Početna>
  • Vesti>

Vujičić: Kada se prethodna vlast bavila Kosovom i Metohijom, novac namenjen srpskom narodu nije stizao dalje od Raške i Kraljeva

Foto: Tviter

Poslanica DS Tatjana Manojlović optužujući SNS za korupciju pokušava da kreiranjem lažnih afera sakrije činjenicu da za vreme prethodne vlasti, na prostoru Kosova i Metohije ništa nije urađeno, ocenila je Danijela Vujičić, narodna poslanica sa KiM.

“Čovek nikad nije iskreniji nego kad priznaje da je lažov, a to je danas dokazala poslanica DS Tatjana Manojlović napadajući SNS, Srpsku listu i njenog potpredsednika. Jasno je da Manojlovićeva pokušava da kreiranjem lažnih afera sakrije činjenicu da za vreme vlasti njenih pulena ništa nije urađeno na prostoru Kosova i Metohije. Nijedan konkurs, nijedan vrtic, nijedna nova zgrada, nijedno novo radno mesto i zapošljavanje”, navela je Vujičić u pisanoj izjavi.

Prema njenim rečima, kada se prethodna vlast bavila Kosovom i Metohijom, sav novac namenjen srpskom narodu nije stizao dalje od Raške i Kraljeva.

“Ali, to Manojlovićeva niti hoće, niti sme da pomene. Kao što ne sme da pomene kako je njena stranka ćutala 17. marta na proglašenje nezavisnosti, kao što reč ne sme da kaže na napade na Srbe, hapšenja i progone, ali se rado stavlja u službu Prištine koja pokušava da stopira i sabotira sve srpske projekte na KiM”, ocenila je Vujičić.

Poručila je da se danas tačno zna gde svaki dinar za KiM ide i u koju kuću, zgradu, školu, vrtić, bolnicu je uložen.

“Dobro pamte Srbi s KiM kako je njen ministar Goran Bogdanović vraćao pare u budžet, jer nije uložio ni u jednu investiciju, ali je zato Srbima prepolovio kosovski dodatak kako bi napunio budžet. Manojlovićeva priča istinu koja je održiva koliko i baterija na njenoj kameri koja bira ugao i kadar lične podobnosti kao i priče njenih saradnika ogrezlih u pljačku i korupciju”, navela je Vujičić.

Comments

Pročitaj još