• Početna>
  • Vesti>

Petrović: Grčevita borba i snaga predsednika Vučića za interese svog naroda

Član Predsedništva i potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Luka Petrović izdao je danas saopštenje u kome kaže da narod želi politiku mira i stabilnosti, te da se ona do sada ogledala u potpunosti u politici predsednika Srbije i predsednika SNS-a Aleksandra Vučića.

“Veličina i snaga jednog državnika ogledaju se u njegovoj grčevitoj borbi i neumornoj snazi ne za lične, već za interese svog naroda. Koliko naš predsednik Aleksandar Vučić voli svoju zemlju pokazao je mnogo puta, a način političke bore za očuvanje nacionalnih interesa i prosperitet Srbije vredan je poštovanja” istakao je Petrović.

“Tvoj život je Srbija, tvoji snovi su Srbija. Sve što si uradio, radio si za interes naše Srbije, naše dece. Podigao si lestvicu toliko visoko da je nemoguće da bilo ko može da dosegne te visine. Narod te je zbog toga, sa ogromnom podrškom, uvek i birao. Narod želi tebe, tvoju politiku, politiku mira i stabilnosti. Srbija želi da je ti vodiš ,a mi da te u stopu pratimo. Da budemo pored tebe, uz našu Srbiju kada je najteže. Da budemo jedinstveni, složni i jači nego ikada. Da sve izdajnike i plaćenike pobeđujemo još ubedljivije nego ikada. Da narod po ko zna koji put kaže koga želi. Zato treba da ostaneš da vodiš našu najbolju i najveću porodicu, našu Srpsku Naprednu Stranku. Predaja nije opcija! Živela Srbija! Živeo naš predsednik Aleksandar Vučić” naveo je Petrović

.

Comments

Pročitaj još