• Početna>
  • Vesti>

Petković: Odbrana svačije, ne samo predsednikove porodice, je sastavni deo borbe za uspešnu i pristojnu Srbiju

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Član predsedništva SNS-a Petar Petković izjavio je da je svakom pristojnom čoveku u Srbiji mučno kada vidi kako takozvani slobodni mediji, a zapravo tajkunske fabrike mržnje, besomučno udaraju po članovima porodice predsednika Aleksandra Vučića, jer svako razuman shvata da pokušaji da se neosnovanim napadima na decu isprovocira ili diskredituje otac za krajnji cilj imaju da se traumatizuje i podeli Srbija.

“Te bljuvotine i izlivi mržnje po pravilu stižu iz iste kuhinje u kojoj se svakodnevno smišljaju napadi i paskvile protiv Srba na Kosovu i Metohiji, naše crkve, našeg nacionalnog jedinstva i svega drugog što naš narod čini boljim, jačim i uspešnijim” naveo je.

I da apsurd bude veći, upravo se oni koji bi sinu predsednika Srbije uveli zabranu kretanja i uskratili ljudska i građanska prava predstavljaju kao ekskluzivni branitelji demokratije i ljudskih prava, dodao je Petković.

Kako je naveo, ta podvala neće proći, jer Srbija odbija da postane tajkunska kaljuga i zemlja u kojoj će sve što je svakome normalnom i pristojnom drago i sveto biti pljunuto i zgaženo.

“Odbrana svačije, ne samo predsednikove porodice, jeste zato sastavni deo borbe za uspešnu i pristojnu Srbiju, u kojoj najgori i najnemoralniji neće imati moć da klevetaju, sude i presuđuju svakome ko im se ne dopada ili stoji na putu njihovim pljačkaškim namerama” zaključuje Petković.

Comments

Pročitaj još