• Početna>
  • Vesti>

Kosovska policija: Zbog tuče u Ulici knjaza Miloša, osumnjičenom određen pritvor od 48h

Foto: Kosovska policija

Prema informacijama saopštenim iz Kosovske policije, operativnim radom istražnih jedinica, utvrđen je identitet lica koje je u noći sa 27. na 28. jun, u Kosovskoj Mitrovici, nanelo teške telesne povrede muškarcu N.R. (1984. godište).

Reč je o U.M. (1998. godište) koji je priveden, uzeta mu je izjava u prisustvu advokata i određeno mu je policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati.

Kako je saopšteno iz Regionalne Direkcije Policije Mitrovica – Sever, do tuče je došlo 28. juna u 01 i 30h, u Ulici knjaza Miloša u Kosovskoj Mitrovici, nedaleko od picerije “Mrvica”.

Krivično delo, prvobitno okvalifikovano  kao ”Ubistvo u pokušaju” od strane Drzavnog Tuzioca za teška dela je prekvalifikovano, tako da se ovo lice sada sumnjiči za “Nanošenje teških telesnih povreda”, navode iz policije.

“Obavešten je državni tužilac ,koji je nakon uzete izjave od osumnjičenog, u prisustvu advokata po službenoj dužnosti izdao pisano rešenje o policijskom  zadržavanju osumnjičenog lica u trajanju od 48h. Istraga slučaja se nastavlja” navodi se u saopštenju.

Comments

Pročitaj još