• Početna>
  • Vesti>

Večeras promocija knjige “Fabrika za ljubav” u Mitrovačkom dvoru, izložba crteža “Dnevnik putovanja, iz ja u vi” u Galeriji Fakulteta umetnosti, izložba “Art terapija” i koncert grupe”Burns” u PKC “Akvarijus”

Foto: Radio Mitrovica sever

Gradska biblioteka “Vuk Karadžić” i Kulturni centar “Dragica Žarković” večeras organizuju promociju knjige “Fabrika za ljubav” Nenada Miloševića.

Promocija će se održati u velikoj sali Mitrovačkog dvora sa početkom u 18:30h.

O knjizi će govoriti prof. dr Aleksandra Kostić Tmušić, msr Marija Miljković, književnik Milan Mihajlović kao i sam autor knjige.

Pokrovitelji promocije su Privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica i Studentski centar “Priština” Kosovska Mitrovica.

Fakultet umetnosti Priština organizuje izložbu crteža “Dnevnik putovanja, iz ja u vi” Zvonimira Jancića sa početkom u 19 časova.

Postavka će biti izložena do 8. juna u Galeriji Fakulteta umetnosti u Kosovskoj Mitrovici.

U galeriji Privatnog kulturnog centra „Akvarijus“ u Kosovskoj Mitrovici ssa početkom u 20 časova biće otvorena izložba „Art terapija“. Nakon otvaranja izložbe, oko 21 sat nastupiće muzička grupa Burns iz Kraljeva (Njegoš Makojević, Aleksandra Pavlović i Magdalena Armuš).

Izvor Radio Mitrovica sever

Comments

Pročitaj još