• Početna>
  • Vesti>

Stevan Milentijević iz Sočanice pobednik auto moto takmičenja u Mostaru

Foto: facebook

Na pomoćnoj pisti aerodroma u Mostaru, održan je “Auto moto Street Show”, događaj pun adrenalina, ljubitelja brzine i besnih mašina, a zapažen rezultat ostvario je Stevan Milentijević iz Sočanice, koji je pobedio u takmičenju regije Balkan za zadnji pogon (Pro RWD), objavio je Leposavić portal.

Milentijević je učestvovao u trci na 402 metra, koja je vrlo popularna u Americi, Australiji, Engleskoj i Nemačkoj, a do pehara je došao sa vozilom marke BMW e36 2.8 turbo benzinac, koji je sam sklopio kako bi učestvovao na takmičenjima ovog tipa.

„Veoma sam uzbuđen, uspeo sam u finalu da pobedim “Nissan gtr” čija je vrednost na tržištu 100.000 evra i osvojim trofej sa autom koji sam sam sastavio“, rekao je za portal Stevan Milentijević.
„Zadovoljan sam kako se auto ponaša na stazi, s obzirom da sam auto sam sastavio, ovo je velika satisfakcija za mene i podstrek da nastavim dalje. Sa nestrpljenjem očekujem sledeću trku, koja će se održati u Srbiji, 11 i 12.juna u Užicu i koristim priliku da preporučim svima koji žele da učestvuju ili gledaju“, dodao je Stevan Milentijević.

Milentijević je napomenuo da na auto moto trkama učestvuju takmičari svih nacionalnosti na Balkanu, da nema apsolutno nikakve mržnje ili neprijatnosti, da su oni jedna velika trkačka porodica među kojima vlada prava prijateljska i sportska atmosfera.

Comments

Pročitaj još