• Početna>
  • Vesti>

Humanitarni Vaskršnji turnir u stonom tenisu u Gračanici

Turistička ogranizacija Gračanice (TOG) u saradnji sa opštinskim Odeljenjem za omladinu i sport organizuje prvi Vaskršnji turnir u stonom tenisu. Sav ostvareni prihod biće doniran porodicama nastradalih rudara iz rudnika “Soko” kod Sokobanje.

TOG poziva sve zainteresovane “da u duhu velikog i radosnog hrišćanskog praznika odvoje deo svog slobodnog vremena i pomognu svojim sunarodnicima koji se svakodnevno susreću sa stradanjima – najpre materijalne, ali i egzistencijalne prirode”, navedeno je u saopštenju dostavljenom medijima.

Početak turnira je zakazan za sredu, 20. april u 10.00 časova, u prostorijama Sportske hale u Lapljem Selu.

Pravo učešća imaju učenici osnovnih i srednjih škola, starosti od 10 do 18 godina, kao i svi ljubitelji ovog sporta. Takmičari svoje učešće mogu prijaviti do petka, 15. aprila ove godine.

Za dodatne informacije i prijavu učešća zaintresovani se mogu javiti na kontakt telefone: +381 66 517 9 425 i +383 49 773 282.

Na Vaskršnjem turniru u stonom tenisu rezultat neće biti u prvom planu, već humanost. Sve koji ne budu bili 20. aprila u Lapljem Selu iz TOG-a pozivaju da, u skladu sa mogućnostima, pomognu porodicama nastradalih rudara.

Izvor: Kim

Comments

Pročitaj još