• Početna>
  • Vesti>

Kosovska Mitrovica: Vodosnabdevanje stabilno ali se ponavljaju problemi sa kanalizacijom

Na pojedinim mestima u gradu, jutros se na gradskim ulicama sliva voda iako kiša još nije počela. Građani ukazuju na pucanje vodovodnih cevi, ali nadležne službe kažu da nije reč o tome.

Sa vodovodnom mrežom je sve u redu kaže za Radio Kosovska Mitrovica direktor Vodovoda” Zoran Vučinič, u gradu trenutno nema nikakvih problema.

“Nemamo kvarova na mreži, niti problema sa isporukom za sada. Konzumno gradsko područje Kosovske Mitrovice je uredno snabdeveno vodom za piće”, kaže Vučinić

On dodaje, da nasuprot ovome ima ponovo problema sa kanalizacionom mrežom, a trenutno je zagušenje na dva mesta, u Sutjeskoj ulici i ulici Kralja Petra. S obzirom da smo o uzroku ovog problema govorili ranije, i da su nesavesni građani jedini odgovorni za ovu situaciju, iz JKP” Vodovod” i “Standard” apeluju, po ko zna koji put da se savesnije odnose prema svojoj okolini.

Da podsetimo , i mi smo u našem nedavno objavljenom tekstu, do detalja preneli šta radnici vodovoda i kanalizacije moraju da urade, da bi odgušili ionako, dotrajale cevi, tako da je suvišno ponoviti , ali vam je već jasno da se radi o otpadnim predmetima kojima sigurno nije mesto u kanalizacionim odvodima.

Izvor : Radio Mitrovica sever

Foto JKP “Vodovod”

Comments

Pročitaj još