Opština Zvečan na 43. Sajmu turizma u Beogradu

Opština Zvečan i Turistička organizacija opštine Zvečan predstavićli su turistički ponudu zvečanskog kraja na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji traje još danas.

“Opština Zvečan i Turistička organizacija opštine Zvečan uzeli su aktivno učešće na sajmu koji je okupio najznačajnije subjekte turističke ponude i potražnje, gde se predstavilo preko 700 izlagača iz više od 40 zemalja. Sajam turizma u Beogradu usmeren je ka oporavku i obnovi turističkog ambijenta, kao i promociji trendova i inovacija koje će oblikovati budućnost turističke industrije na teritoriji opštine Zvečan” navode iz ove opštine.

Na Beogradskom sajmu predstavljeni su smeštajni kapacitet, ugostiteljska ponuda, te brošure o turističko-kulturnom nasleđu, verskom i banjskom turizmu.

“Turistička organizacija opštine Zvečan se predstavila na zajedničkom izložbenom prostoru Kosova i Metohije na kojem se predstavila kompletna turistička ponuda. U toku svih dana trajanja sajma, zapažena je izuzetna zainteresovanost za novu turističku ponudu na teritoriji opštine Zvečan Spa&Wellness centar „Rajska Banja“. Turistička ponuda je predstavljena putem promotivnih brošura, letaka, kataloga, DVD prezentacija i ostalog promotovnog materijala” navodi se na zvaničnom sajtu Opštine Zvečan.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: Opština Zvečan

Comments

Pročitaj još