Besplatna obuka za kuvare u Gračanici

U sklopu projekta “Promocija i razvoj tradicionalne gastronomije u opštini Gračanica kao turistički proizvod ” a u cilju poboljšanja kvaliteta usluga u lokalnim ugostiteljskim objektima i poboljšanje mogućnosti zapošljavanja za mlade na području ove opštine, Turistička organizacija Gračanice ove godine organizuje besplatnu obuku kuvara.

Poziv je otvoren za sva nezaposlena lica i ugostitelje koji žele da poboljšaju kvalitet svojih usluga, kao i one koji žele da se profesionalno razvijaju radeći u ugostiteljskoj industriji, navedeno je na zvaničnoj internet stranici TO Gračanice. .

Prijava za obuku se vrši svakog radnog dana od 9 do 16 časova, do 26. januara.

Prijave se mogu podneti putem elektronske pošte TO Gračanice togracanica@gmai.com, lično u prostorijama Turističke organizacije Gračanice, ul Cara Lazara, Tržni centar III sprat, 038/748-267 ili lično u Info centru Turističke organizacije Gračanice (prodavnica suvenira).

Obrazac prijave može se pronaći i na sajtu TO Gračanice.

Obuku će voditi predstavnici ugostiteljske struke, a dizajnirana je tako da zainteresovanim  licima omogući da unaprede svoja znanja i veštine kroz rad u stvarnim radnim uslovima.

Početak obuke je planiran za 1. februar (tačan termin će se precizirati po zaključenju oglasa, a na osnovu odziva i prikupljenih prijava).

Poseban poziv upućen je ženama i pripadnicima romske zajednice da se prijave za obuku.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: Ilustracija, Pixabay
 

Comments

Pročitaj još