Četvorica uhapšena tokom kupoprodaje kokaina

Četiri muškaraca privedana su juče tokom kupoprodaje kokaina na jednoj od benzinskih pumpi u Kosovu Polju. Oduzeto je preko 100 grama kokaina, saopštila je Kosovska policija. 

Hapšenje je sprovela jedinica za borbu protiv trgovine narkoticima – Priština, nakon jednomesečne istrage. 

Na benzinskoj pumpi, u automobilu marke BMW, crne boje, sa kosovskim registarskim tablicama – tokom razmene novca i droge uhapšeni su A.B., A.M., F.A. i D.J. – pojašnjavaju iz KP-a.

U automobilu je kod A.M. pronađeno 11.1 gram kokaina, koji je kupio od A.B. kod kojeg je pronađeno 650 evra gotovine koju je dobio od osumnjičenih koji su se nalazili u vozilu. Kod ovog osumnjičenog pronađeno je i 6,1 gram kokaina.

Potom je i pretresen stan A.B. u Kosovu Polju gde je pronađeno i oduzeto: šest pakovanja kokaina ukupne težine (83,7 grama), 4.150 evra u gotovini za koju se sumnja da finansijska dobit od prodaje droga, jedna digitalna vaga, makaze i oprema koju je koristio za pakovanje opojnih droga – navode dalje iz policije. 

U okviru iste akcije oduzeti su pomenuti BMW, ali i Ford kojim su se kretali osumnjičeni, kao i četiri mobilna telefona.

Po nalogu tužioca, osumnjičenima je određen pritvor.

Izvor: Radio Kontakt plus

Foto: Kosovska policija

Comments

Pročitaj još