• Početna>
  • Vesti>

Milan Radojević: Za velike stvari moramo, ne samo da delujemo, već i da sanjamo, ne samo da planiramo, već i da verujemo

Gradonačelnik opštine Severna Mitrovica Milan Radojević uputio je čestitku svim građanima povodom nastupajuće 2022. godine, sa željom da ostanu zdravi, nasmejani, nepokolebljivi u svojim ciljevima i da zajedno nastavimo sa odgovornim radom za dobrobit našeg grada i okoline.

“Dragi Mitrovčani,

Godina za nama bila je puna izazova ali i uspeha i nade u neko bolje sutra. U izazovnim trenucima pokazali smo snagu, jedinstvo, solidarnost i empatiju, znajući da većinu važnih stvari u svetu postižu samo oni koji nisu odustajali kada se činilo da nade uopšte nema.

U teškim trenucima svi smo bili kao jedan, jedinstveni i odlučni da branimo i odbranimo pravo na slobodu i na opstanak.

Da bismo zajedno postigli velike stvari moramo, ne samo da delujemo, već i da sanjamo, ne samo da planiramo, već i da verujemo.

Zahvaljujući podršci koju nam ukazujete, imamo razloga za optimizam i veru da će naredna godina biti bolja i uspešnija.

Neka nam praznični duh i Nova godina donesu mir, zdravlje i neprolaznu radost, da Novu godinu dočekamo okruženi toplinom svojih najbližih”

Radojević je poželeo i puno uspeha u narednoj godini.

“U novogodišnjoj noći svim našim sugrađanima želim da im se ostvare sve želje koje imaju, posebno one na kojima svakodnevno rade, da sačuvaju zdravlje svoje porodice, da postanu uspešniji na poslu nego u prethodnim godinama, da ostanemo bezbedni i sigurni, da konačno izađemo kao pobednici iz pandemije i nastavimo da ostvarujemo svoje snove nesmetano”- poručio je u novogodišnjoj čestitki gradonačelnik Radojević.

Izvor Radio Mitrovica sever

Comments

Pročitaj još