• Početna>
  • Vesti>

Rakić i Šubarić o uslovima života u Gračanici: Oni koju su nam ukazali poverenje, moraju što pre da osete boljitak

Predsednik Srpske liste i ministar za zajednice i povratak Goran Rakić danas je posetio opštinu Gračanica, gde se sastao sa novoizabranom gradonačelnicom prof. dr Ljiljanom Šubarić. Kako je saopšteno iz ovog ministarstva, tema razgovarabilo je unapređenje uslova života za stanovnike ove opštine.

”Veoma mi je drago što sam danas u Gračanici. Na ostvarenju zajedničkog cilja moramo da radimo intenzivno, jer oni koju su nam ukazali poverenje moraju što pre da osete boljitak kada je u pitanju svakodnevno funcionisanje i kada su u pitanju bolji uslovi za život. Vama gradonačelnice čestitam na započinjanju misije koja neće biti nimalo laka” rekao je Rakić.

U saopštenju se kaže da je Rakić tom prilikom istakao da je “najbolji primer borbe za bolju budućnost ispunjeno obećanje kada je u pitanju izgradnja kuće porodici Dragana Krstića iz Gornje Gušterice u opštini Gračanica”.

“Porodici Krstić čestitam na novoj kući i poručujem da ćemo i dalje brinuti ne samo o njima nego o svakoj porodici na ovim prostorima koja živi u teškim i nehumanim uslovima”, poručio je Rakić.

Šubarić je, kako stoji u saopštenju, istakla važnost saradnje lokalnih samouprava sa ministarstvom.

„Svaka podrška Ministarstva za zajednice i povratak na terenu je više nego značajna za naše građane i našu opštinu. Ove je najbolji mogući model saradnje naše opštine i Ministarstva, a na dobrobit građana.
Ovakvi projekti i akcije najkonkretnije doprinose primarnom cilju naše politike, a to je boljitak i opstanak našeg naroda u Gračanici. Zahvaljujem se Ministru Goranu Rakiću na ovoj podršci, kroz blagovremenu reakciju kada je u pitanju problem sa kojim se suočavala naša porodica Krstić. Izražavam uverenje da ćemo nastaviti sa ovom praksom”, kazala je Šubarić.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: MZP

Comments

Pročitaj još