• Početna>
  • Vesti>

Radojević i Hodžić u poseti školi “Sveti Sava” u Severnoj Mitrovici

Gradonačelnik opštine Severna Mitrovica Milan Radojević i zamenica gradonačelnika Adrijana Hodžić razgovarali su prilikom posete O.Š “Sveti Sava” sa direktorom škole Miloradom Jovanovićem.

Na sastanku je razmotrena dosadašnja saradnja i podrška koju je lokalna samouprava pružala deci ove škole, kao i nastavnom osoblju, navedeno je u saopštenju Opštine Severna Mitrovica.

U tekućoj 2021. godini za OŠ “Sveti Sava” realizovani su zahtevi koji se tiču pre svega fizičke kulture i muzičkog obrazovanja.
Nabavljene je neophodna oprema za obavljanje fizičkih aktivnosti, u sali kao i van nje, navedeno je u saopštenju.

Pored toga, obezbeđena je vredna oprema za potrebe muzičkog kabineta (klavijatura, stalak za mikrofon, bežični mikofon, aktivni zvučnici, širokopojasni mikrofon, veb kamere, projektori, mini linije, UPS uređaji, štampači, klima uređaji itd.)

U cilju održavanja higijene i obezbeđivanju sterilnog prostora za đake, znatne količine potrošnog higijenskog materijala su takođe dostavljene ovoj školi, ističe se u saopštenju.

U soapštenju se navodi da su se svi saglasili da u cilju efektivnijeg i efikasnijeg funkcionisanja ove škole, ovakav vid saradnje treba da se nastavi i u narednoj godini.

Izvor, foto: Radio Mitrovica sever

Comments

Pročitaj još