• Početna>
  • Vesti>

Priština: Pokušao da proda tuđu imovinu u vrednosti od 800.000 evra

Foto: KoSSev

Kosovska policija privela je juče jedno lice u Prištini, zbog sumnje da je falsifikovao notarski dokument-ovlašćenje sa kojim je pokušao da proda tuđu imovinu u vrednosti od 800.000 evra, saopštila je KP.

Istražitelji Kosovske policije iz jedinice za istraživanje privrednih zločina i korupcije u Prištini, nakon istrage uspeli su da dođu do informacije da je osumnjičeno lice sa inicijalima Š.B. falsifikovalo dokument – notarsko „ovlašćenje“ za prodaju imovine druge osobe.

Kako navodi KP, lice je ovaj dokument uspelo da overi kod notara u Prizrenu i potom sa tim dokumentom pokušalo da sklopi ugovor sa notarom u Prištini, sa ciljem da proda imovinu osobi sa inicijalima A.H.

Nakon provere, policija je utvrdila da se zapravo radi o falsifikovanom ovlašćenju, a dalji dokazi su pokazali da je imovina koja je bila predmet kupoprodaje u vlasništvu drugog lica.

Zbog sumnje da je Š.B. izvršilo krivična dela “Prevara” i “Falsifikovanje dokumenata”, sa njim je u policiji obavljen razgovor i određeno mu je 48-časovno zadržavanje, saopštila je KP.

Izvor: KoSSev

Foto: KoSSev, Kosovska policija

Comments

Pročitaj još