• Početna>
  • Vesti>

Objavljen muzički spot za pesmu “Natalijina ramonda” pevačke grupe “Rašankice” po tekstu Jera Radenkovića

Povodom obeležavanja Dana primirja u I Svetskom ratu, Kulturno-prosvetno udruženje „Rašanka“ iz Novog Pazara, objavilo je spot za pesmu „Natalijina ramonda“ u izvođenju pevačke grupe „Rašankice“, po tekstu pesnika iz Zvečana Nenada Radenkovića Jera. Muziku je potpisala prof. dr Danijela Sudzilovski, dok produkcijski iza svega stoje MA Dušan Popović i Tilico studio.

Ovaj muzički projekat zajedničkim snagama su organizovali KPD „Rašanka“, Učiteljski fakultet u Prizrenu – Leposavić, Fakultet umetnosti Univerziteta u Prištni sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu kao i brojni pojedinci.

Projekat je podržala Crkvena opština Novi Pazar, Eparhija raško-prizrenska, Savez udruženja boraca Srbije i mnogi drugi.

U ovom zajedničkom delu učestvovalo je mnoštvo ljudi dobre volje od Kosovske Mitrovice, preko Novog Pazara, do Užica. Imena svih umetnika kao i organizacija i pojedinaca koji su učestvovali u realizaciji ovog muzičkog sadržaja ili na bilo koji način dali svoj doprinos, precizno su naznačeni u opisu video sadržaja na Jutjubu.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: Printscreen

Comments

Pročitaj još