Prijave za deseti “GRAFEST” u toku

Deseti međunarodni festival dokumentarnog filma i televizijskih formi „GRAFEST“ održaće se od 29. novembra do 1. decembra u Domu kulture „Gračanica“.

Televizijske i samostalne produkcije, kao i nezavisni autori mogu da prijave svoje dokumentarne filmove i srodne dokumentarne televizijske forme (reportaže, emisije, priloge) proizvedene posle 01. januara 2016. godine. Nema ograničenja u trajanju (minutaži), ali broj prijavljenih radova koje pojedinačna produkcija može da prijavi ne sme da premaši deset.

Rok za prijavljivanje je 16. novembar 2021. godine.

Popunjene i potpisane prijave možete poslati na imejl adresu Doma kulture (domkulturegracanica@gmail.com). Formular je napravljen tako da se sva polja mogu popuniti elektronski, kao i elektronski potpisati. Moguće je i popunjenu prijavu odštampati, svojeručno potpisati i poslati je skeniranu mejlom, poštom ili lično u Dom kulture „Gračanica“.

Pored takmičarskog dela programa, za koji se radovi biraju putem konkursa, postoji i revijalni deo programa u kojem se prikazuje svega nekoliko pažljivo odabranih filmova iz domaće i evropske moderne dokumentaristike, po izboru selektora.

Izvor: RTV Gračanica

Foto RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još