Rajska Banja dobitnik nagrade “Beogradski pobednik”

Ovogodišnji dobitnik nagrade “Beogradski pobednik” u kategoriji banjski turizam za izuzetan doprinos u daljem unapređenju  i razvoju usluga u banjskom turizmu je Rajska Banja i njen direktor Danilo Delibašić.

Delibašić je istakao da je velika čast primiti ovakvu nagradu kao i sama činjenica da je neko prepoznao trud svih zaposlenih.

“Tu smo da pokažemo lepote i čari onoga što daje naša Banjska. Za to je najzaslužniji naš kralj MIlutin koji je zidao i pravio davnih godina kada je video da Banjska ima dušu a sada nastavio i prepoznao i naš predsednik Aleksandar Vučić koji je nastavio da gradi”, rekao je Delibašić.

On je dodao da se trenutno u Banjskoj gradi hotel i stacionar za starije osobe.

“Veliku pomoć i podršku imamo i od opštine Zvečan i predsednika Opštine Ivana Todosijevića, a na nama je da se i dalje trudimo da poboljšamo uslove, sve u korist i zadovoljstvo naših gostiju”, istakao je Delibašić.

Rajska Banja je prepoznata od strane žirija Beogradskog pobednika, kao banja koja se svojim kvalitetom usluga i sjajnim prirodnim resursima, predstavila kao više nego kvalitetan uzor banjama sa mnogo dužim turističkim stažom, u odnosu na nju..

Svakako da toga ne bi bilo, na nivou na kome je sada, da nije bilo poslovne kreativnosti, i ozbiljnosti njenog direktora Danila Delibašića.

Izvor i foto: TV Most

Comments

Pročitaj još