• Početna>
  • Vesti>

Opština Zvečan: Konkurs za prijem u radni odnos 11 medicinskih sestara

Opština Zvečan je raspisala konkurs za prijem u radni odnos 11 medisinskih sestara, odnosno tehničara. Odabrani kandidati će nakon šestomesečnog probnog rada, potpisati ugovor na neodređeno vreme. Prijem dokumenataza konkurs počeće 11, novembra i trajaće 15 dana. Kandidatima će biti potrebna popunjena aplikacija, ekstrakt iz matične knjige rođenih (kopija), kopija diplome srednje medicinske škole, dokaz da nije kaznjen i pod istragom (original) i lična karta (kopija).

Aplikacije se mogu preuzeti i podneti svakog radnog dana u Kancelariji broj 33 u zgradi opštine Zvečan – ulica Kralja Milutina b.b. u periodu od 9:00 do 14:00 časova.

Detaljne informacije o svim pozicijama sa opisom posla, traženim kvalifikacijama, randim iskustvom i
ostalim veštinama, možete dobiti u kancelariji br. 33 u zgradi opštine Zvečan. OPŠTINA ZVEČAN

Zahtevi poslati nakon zatvaranja konkursa neće se uzeti u obzir. Nekompletirani zahtevi mogu biti odbijeni.
Zbog velikog broja dobijenih zahteva, biće pozvani samo kandidati koji su ušli u uži izbor, biće kontaktirani putem (e-maila) ili u nedostatku potvrdjivanja email-om od strane kandidata, biće obavešteni putem
telefona i dužni su da ponesu sa sobom originalna dokumenta o kvalifikacijama i izvršenim obukama. U slučaju nedostavljanja originalne dokumentacije, kandidati će biti isključeni iz regrutacione procedure.
Civilna sluzba Kosova pruža jednake uslove zapošljavanja za sve državljane Kosova i prima aplikacije svih lica muškog i ženskog roda iz svih zajednica na Kosovu. Rezultati će biti objavljeni na link: https://konkursi.rks-gov.net/, kao i oglasnoj tabli Opštine Zvečan.

Izvor i foto: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još