• Početna>
  • Vesti>

Opština Zvečan 13.oktobra raspisuje konkurs za dodelu stanova u Grabovcu, Žitkovcu i Banjskoj

Konkurs za dodelu 35 stambenih jedinica u grabovcu, Žitkovcu i Banjskoj biće raspisan u sredu 13. oktobra, saopšteno je iz Opštine Zvečan.

Komisija za dodelu stanova u zakup na određeno vreme opštine Zvečan je obavila neophodne pripremne radnje za objavu konkursa za raspodelu stanova na teritoriji opštine Zvečan u tri novoizgrađena objekta za kolektivno stanovanje, navodi se u saopštenju.

Konkurs će biti objavljen dana 13.10. 2021. godine i odnosiće se na raspodelu ukupno 35 stambenih jedinica, a od toga za po 12 stambenih jedinica u Grabovcu i Žitkovcu i 11 stambenih jedinica u Banjskoj.


Pravo učešća na konkursu imaju mladi bračni parovi i socijalno ugrožene kategorije stanovništva sa prebivalištem na teritoriji opštine Zvečan.

Objava konkursa će sadržati sve neophodne informacije u vezi načina konkurisanja i obezbeđenja dokumentacije.

Sredstva za realizaciju projekta izgradnje ovih stambenih zgrada je obezbedila Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

Opština Zvečan u planu rada za naredni period ima i pripremu konkursa za dodelu stanova u dve stambene zgrade u Zvečanu, čija je izgradnja u toku, ističe se u saopštenju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još