• Početna>
  • Vesti>

Radović: U policijskoj stanici nalepnice se izdaju na više punktova, nema gužve, nalepnica ima dovoljno

U Policijskoj stanici Severna Mitrovica ovog prepodneva procedura izdavanja kompleta nalepnica vlasnicima vozila sa registarskim oznakama srpskih gradova protiče bez ikakvih problema, rekao je za Radio Kosovska Mitrovica portparol Kosovske policije za region Mitrovica – Sever Branislav Radović.

Kako bi se izbegle gužve, u okviru policijske stanice otvoreno je više punktova za izdavanje nalepnica i to za sada funkcioniše odlično. Kako Radović napominje, procedura je brza i jednostavna. Od vlasnika vozila se traži osnovna dokumentacija – lična karta i saobraćajne isprave.

Radović je apelovao na građanstvo da ovu obavezu ispuni što pre, jer je 8. oktobar poslednji dan predviđen za ispunjavanje ove obaveze, mada kako je rekao, sigurno je da će bar na teritoriji Kosovske Mitrovice prag tolerancije policijskih službenika prvih dana primene ove odluke biti visok, s obzirom da znamo da je registracioni centar u Kosovskoj Mitrovici zatvoren, pa su građani radi preuzimanja nalepnici bili prinuđeni da odlaze na teritoriju druge opštine ili na administrativne prelaze.

Nalepnica ima za sada dovoljno, kaže Radović.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Kossev, print screen

Comments

Pročitaj još