• Početna>
  • Vesti>

Radovi na kolovozu u Ulici kralja Petra I i Ulici Lole Ribara

U Ulici kralja Petra I u centru Kosovske Mitrovice u toku su radovi na putu – saniranje neravnine koja stvara probleme vozačima i učesnicima u saobraćaju. Procena je da će radovi biti gotovi do kraja nedelje.

Nakon procene opštinske Inspekcijske službe, naloženo je da se sanira ovaj deo najprometnije glavne ulice i jutros su počeli radovi, saznajemo u Opštini Kosovska Mitrovica. Saobraćaj se zbog toga odvija usporeno, vozila se preusmeravaju na jednu kolovoznu traku. Policija reguliše saobraćaj.

Mole se vozači i svi učesnici u saobraćaju kao i pešaci za razumevanje i saradnju tokom izvođenja pomenutih radova.

Počeli su radovi i na obnavljanju asfalta na kolovozu ulice Lole Ribara kod Tehničke škole “Mihajlo Petrović Alas”. Ova ulica povezuje centar grada sa budućim kružnim tokom koji će biti napravljen kod autobuske stanice, saopštio je predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić. Radovi podrazumevaju kompletno “ presvlačenje “ ulice novim asfaltom.

Spirić je obišao i radove na izgradnji Interaktivnog
Multimedijalnog centra u Kosovskoj Mitrovici, objektu prvobitno
namenenom za izgradnju Duhovne akademije. Tom prilikom, Spirić je naveo da se radovi odvijaju predviđenom dinamikom i samim završetkom objekta stvoriće se bolji informacioni, kulturni i životni uslovi na ovom prostoru. On je precizirao da nam je jedinstvo u ovom “
turbulentnom” periodu više nego potrebno, pojasnivši da nas položaj
možemo poboljšati jedino ukoliko štitimo interese države Srbije i
ponašamo se jedinstveno u svim situacijama i okolnostima.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Radio Kosovska Mitrovica (Ulica kralja PetraI); Fejsbuk stranica Opštine Kosovska Mitrovica (Ulica Lole Ribara)

Comments

Pročitaj još