• Početna>
  • Vesti>

KP: Privedena tri lica zbog prebijanja srpskog mladića u Ulici kneza Miloša

Kosovska policija saopštila je da su tri lica privedena zbog sumnje da su noćas u Kosovskoj Mitrovici, napala srpskog mladića i tom prilikom mu nanela lake telesne povrede. Incident se dogodio u Ulici kneza Miloša, u Bošnjačkoj mahali, oko 01:10h.

U saopštenju se navodi da su tri nepoznata lica napala Srbina M.D. (2001) u Bošnjačkoj mahali i nanele mu telesne povrede na ruci i na glavi, u predelu oka. Dodaje se da je povređeno lice prebačeno u Kliničko-bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici, gde su mu lekarskim pregledom konstatovane lake telesne povrede. Povređeni je zadržan na odeljenju hirurgije radi dalje opservacije.

U sklopu istrage i rasvetljavanja slučaja, policijski službenici Istražne jedinice Mitrovica-Sever su priveli 3 lica i preduzeli sve neophodne mere i radnje na daljem indentifikovanju počinilaca ovog krivičnog dela, kao i daljeg procesuiranja.

U saopštenju Kosovske policije se navodi da je jedno od privedenih lica kosovski Albanac E.A. (1984) koji se nalazi na poternici radi izdržavanja kazne zatvora i da je istraga u toku.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još