• Početna>
  • Vesti>

Ivanov otac zahvalio svima koji su učestvovali u potrazi za Miloševićem

Nakon više od 48 sati potrage pronađen je Ivan Milošević, motociklista iz Beograda za kojim se tragalo od petka popodne. Miloš Mitić, jedan od učesnika potrage i Ivanov prijatelj rekao nam je da su shvatili da se nešto desilo u petak popodne, posle 18 časova.

On se posebno zahvalio bajkerima iz Kosovske Mitrovice koji su se samoinicijativno organizovali i krenuli u potragu koja je rezultirala pronalaskom povređenog Ivana. Porodica Milošević bila je jako zabrinuta za stanje mladića.

„Upao je 10 metara dole sa sve motorom, probao je da se izvuče i prešao pet metara. Tu je ostao i proveo dve noći“, rekao je Zoran Milošević, Ivanov otac i zahvalio se svima koji su učestvovali u  potrazi za Miloševićem.

Pacijent se trenutno nalazi na odeljenju Intenzivne nege i za sada je van životne opasnosti“, rekao je za TV Most dr Dragiša Milović, načelnik ortopedije KBC-a Kosovska Mitrovica.

Njegov nestanak prijavljen je Kosovskoj policiji u Leposaviću gde je navedeno da je motorom marke Suzuki sive boje prešao preko administrativnog prelaza Jarinje i od tada mu se gubi svaki trag do danas prepodne kada ga je pronašla grupa njegovih prijatelja mitrovačkih bajkera.

Izvor: RKM

Foto: TV Most

Comments

Pročitaj još