• Početna>
  • Vesti>

Rakić i Ivanović o realizaciji projekta u opštini Novo Brdo

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić, nastavio je i danas u okviru svojih aktivnosti razgovore sa gradonačelnicima opština o pomoći kada su u pitanju infrastrukturna ulaganja u lokalnim samoupravama.

Ministar Rakić se danas sastao sa gradonačelnikom Opštine Novo Brdo, Svetislavom Ivanovićem. Ivanović i Rakić su razgovarali o realizaciji projekta asfaltiranja puteva u opštini Novo Brdo koji su u lošem stanju. ”Planiramo da opštini Novo Brdo pomognemo u realizaciji projekta asfaltiranja puteva koje koristi veliki broj ljudi u mahalama ove opštine. Verujem da ćemo na ovaj način olakšati svakodnevni život stanovnika opštine Novo Brdo i to je ono što me raduje”, kazao je ministar Rakić.

Gradonačelnik opštine Novo Brdo, Svetislav Ivanović je danas tokom sastanka kazao da ga raduje činjenica što je naišao na razumevanje od strane ministra Gorana Rakića, kada je u pitanju realizacija zahteva koje je izneo.
”Zajednički možemo da uradimo mnogo za opštinu Novo Brdo. Izuzetno mi je drago što smo danas dogovorili realizaciju asfaltiranja puteva koji su u lošem stanju u mahalama opštine Novo Brdo, i ovaj dogovor ćemo vrlo brzo konkretizovati”, istakao je gradonačelnik Ivanović.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica (saopštenje)

Comments

Pročitaj još