• Početna>
  • Vesti>

Rakić i Todić o infrastrukturnim projektima u opštini Leposavić

Ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi Goran Rakić se danas sastao sa gradonačelnikom Leposavića Zoranom Todićem sa kojim je razgovarao o ulaganju u infrastrukturu u opštini Leposavić, koji je jedan od glavnih segmenata razvoja lokalne samouprave.

Rakić i Todić su tokom današnjeg sastanka dogovorili da opštini Leposavić u narednom periodu Ministarstvo za zajednice i povratak pruži finansijsku podršku u realizaciji infrastrukturnih projekata, koje ova opština izdvoji kao najprioritenije.

”Skoro svakodnevno razgovaram sa gradonačelnicima opština na koji način možemo da unapredimo život ljudi. Drago mi je da iznalazimo načine da im pomognemo i da na zahteve koje dobijam mogu da odgovorim pozitivno. Vodeći se činjnicom da smo preuzeli odgovornost da svakim danom radimo sve više na onome što čini život boljim, maksimalno se trudimo da dobijeno poverenje i opravdamo” kazao je Rakić.

Gradonačelnik Leposavića Zoran Todić je istakao da iskrena želja Ministarstva za zajednice i povratak i ministra Rakića da im pomogne da grad Leposavić bude bolje uređen i funkcionalniji, stanovnicima ove opštine šalje jasnu poruku da uvek neko brine o njima.

Rakić i Todić su za narednu nedelju najavili potpisivanje nekoliko Memoranduma, nakon kojih će početi konkretna realizacija projekata u ovoj opštini.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još