• Početna>
  • Vesti>

JKP “Gradska čistoća” uručilo komunalno vozilo opštini Parteš

Direktor JKP „Gradska čistoća“, Marko Popadić, koji se nalazi u obilasku srpskih delova KiM, u ime ovog beogradskog preduzeća uručio je predsedniku opštine Parteš, Draganu Petkoviću, ključeve komunalnog vozila za odnošenje otpada.

„Mehanizacija olakšava posao komunalnim službama i siguran sam da će ovo komunalno vozilo izuzetno ubrzati obavljanje posla, ali i uticati na podizanje nivoa higijene naših opština na KiM. Početkom godine smo najavili da ćemo pored pomoći koju smo uputili opštinama Zubin Potok i Leposavić, ali i Kosovskoj Mitrovici, nastaviti da pomažemo i drugim opštinama na KiM, i upravo ispunjavamo obećanje“ kaže direktor JKP „Gradska čistoća“, Marko Popadić.

On je dodao da će se pomoć srpskim opštinama na KiM nastaviti i u budućnosti, saopštilo je to beogradsko komunalno preduzeće.

„Siguran sam da opštinama znači svaka donacija, ali i činjenica da ih Grad Beograd neće zaboraviti“, istakao je Popadić.

JKP „Gradska čistoća“ Beograd doniralo je komunalno vozilo za odnošenje smeća opštini Parteš na KiM, ali će to vozilo opsluživati i opštinu Ranilug, Klokot i Novo Brdo.

Predaji ključeva vozila pored Petkovića, prisustvovao je predsednik opštine Ranilug, Vladica Aritonović.

Izvor: Tanjug

Comments

Pročitaj još