• Početna>
  • Vesti>

Todić: Verujem da ćemo, uz podršku države Srbije, vrlo brzo rešiti veći broj zahteva građana

Predsednik opštine Leposavić Zoran Todić primio je i danas u svom kabinetu građane ove opštine kako bi se upoznao sa problemima koji ih muče.

Todić u razgovoru sa stanovnicima obećao da će se rukovodstvo opštine maksimalno potruditi da u narednom periodu pomogne u rešavanju problema i potreba sa kojima se suočavaju pojedina lica i porodice.

“Verujem da ćemo dobar broj zahteva vrlo brzo uspešno rešiti i to zahvaljujući podršci koju nam pruža rukovodstvo Republike Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Rešavćemo probleme i zahteve po prioritetu, vodeći računa uz dodatno zalaganje, da pomoć pružamo onima kojima je u ovom trenutku najpotrebnija”, navedeno je u na Fejsbuk stranici Leposavić portal.

Opštinsko rukovodstvo Leposavića je poručilo da će nastaviti razgovore sa žiteljima ovog dela Kosova, jer se, kako kažu, jedino na taj način može uvideti pravo stanje, realna slika i način života svakog pojedinca.

U objavi je navedeno da zahvalnost predsedniku Todiću i opštinskom rukovodstvu nije ni danas izostala, pre svega, kako ističu, zahvalnost na srdačnom prijemu i rešavanju problema koliko je to moguće u okviru mogućnosti lokalne samouprave.

Izvor: Kosovo Online

Comments

Pročitaj još