• Početna>
  • Vesti>

Narodni poslanici Vujičić i Marić obezbedili paketiće za mališane iz Velike Hoče i Orahovca

Narodni poslanici Danijela Vujičić i Ljubomir Marić su povodom Vaskrsa za mališane iz Velike Hoče i Orahovca obezbedili 150 paketića.

Oni poručuju da je veliki Vaskrs najradosniji praznik za sve pravoslavne hrišćane, dan opšteg praštanja, ljubavi, sloge i uvek povod za dobročinstvo.

“Ova Metohijska mesta su uvek bila centar istorije srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, a danas to bogatstvo predstavljaju najmlađi koji su nešto najlepše i najiskrenije u našem narodu. Zato je važno da se njima uvek pokloni najveća pažnja i dobije onaj divni dečiji osmeh. Budućnost našeg naroda na ovim prostorima su naša deca i za njih se moramo boriti i istrajati” navodi se.

“Iako je naša država Srbija najveći dobročinitelj za nas, jer nas se ne odriče i kao nikada do sada nam pomaže na svaki način, nekada možemo i sami da učinimo nešto skromno kako bi sačuvali snagu našeg jedinstva. Neka nam ovaj dan koji simbolizuje prvu pobedu života nad smrću, bude svetionik nad nasušnom potrebom ka slozi i pripadnosti jednih prema drugima, ne bi li očuvali svoje državne i nacionalne interese i stali na put podelama. Svim našim sunarodnicima želimo čestit i miran Vaskrs, u nadi da će svi drugi dani biti nalik današnjem. gde bi smo jedni druge sto bolje i saosećajnije razumeli i praštali, želimo da ga u zdravlju i ljubavi provedete sa svojim najbližima. Hristos Vaskrse. Živela Srbija” stoji u zajedničkom saopštenju narodnih poslanika Danijele Vujičić i Ljubomira Marića.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još