Izgorela kuća Miroslava Tepšića u Starom Grackom

Rano jutros u selu Staro Gracko kod Lipljana, izgorela je kuća Tepšić Miroslava. Do požara je došlo nešto oko 4 sata ujutro, kada je nesrećnom čoveku izgoreo jedan deo kuće u kome je živeo, a koja je inače bila u lošem stanju .

Na svu sreću Miroslavu se ništa nije desilo, zahvaljujući brzoj reakciji komšija, ali je ostao bez dela kuće u kome je živeo.

Meštani su odmah nakon što su primetili požar obavestili vatrogasnu službu, pritekli u pomoć i zajedno sa vatrogascima ugasili požar i izvukli Miroslava živog i zdravog.

Inače, po rečima predsednika Privremenog organa opštine Lipljan Zlatka Lazića, Miroslavu je opština pomagala putem paketa humanitarne pomoći.

“U saradnji sa Centrom za Socijalni rad opština Lipljan će pomoći Mirslavu i naći mu privremeni smeštaj, a zatim ćemo pokušati da rešimo i stambeno pitanje ovog čoveka”, kaže Lazić.

U Kancelariji za KiM kažu da će pomoći da Miroslav dobije novi krov nad glavom.

“Najvažnije je da je Miroslav nepovređen nakon požara koji ga je zadesio. Mi ćemo pomoći da ga stambeno zbrinemo”, poručuju iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još