Preduzetnik iz Leposavića donirao opremu kovid ambulanti

Vlasnik preduzeća “Dekor In” Bojan Kostović iz Leposavića, donirao je deo opreme kovid ambulanti u toj opštini, a nakon poziva Lokalnog saveta omladinskog delovanja za pomoć u nabavci nameštaja i opreme u cilju stvaranja boljih i kvalitetnijih uslova, kako za obolele od kovida, tako i za zdravstveno osoblje.

Kostović kaže da je za potrebe kovid ambulante saznao preko medija, odnosno, nakon što je Lokalni savet omladinskog delovanja Leposavić donirao krevete za kovid pacijente.

„Nakon saznanja, odmah sam se obratio kovid ambulanti u Leposaviću i u skladu sa onim čime se naše preduzeće bavi i potrebama zdravstvenih radnika, mi smo izradili stočiće, stalke za infuzije i druge pomoćne delove od drveta, a u cilju da im koliko-toliko olakšamo rad”, naveo je Kostović.

Pozvao je sugrađane da se priključe i daju svoj doprinos, istovremeno zahvalivši zdravstvenim radnicima na nesebičnoj pomoći u borbi protiv pandemije. 

Iz Lokalnog saveta omladinskog delovanja Leposavić pozivaju ljude dobre volje, privrednike, međunarodne organizacije da pokažu humanost i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima, kako bi kovid ambulanti u Leposaviću obezbedili još bolesničkih kreveta, paravana i drugu opreme u cilju stvaranja boljih i kvalitetnijih uslova za zdravstvene radnike i korisnike medicinske nege.

Izvor: Radio Kontakt plus

Comments