• Početna>
  • Vesti>

SL: Bahtiri će moći da deli moralne lekcije onda kada se Srbi vrate u svoje domove, ili bar zaustavi skrnavljenje srpskog groblja

Na današnju izjavu gradonačelnika Južne Mitrovice Agima Bahtirija, gde od predsednika Srbije Aleksandra Vučića traži da povuče izjavu i da se ne meša u unutrašnje stvari Kosova, oštro je saopštenjem reagovala Srpska lista.

“Nastavlja se serija neozbiljnih i neodgovornih izjava albanskih predstavnika. U tom svetlu dolazi i izjava Agima Bahtirija, koji je uobrazio da može da deli savete i lekcije predsedniku Vučiću.

Nedostatak perspektive, vakcina, investicija i radnih mesta u opštini koju vodi Bahtiri nadomešćuje populizmom i nekakvim nacionalističkim izjavama.

Dok čitav svet sa poštovanjem govori o uspehu Srbije na ekonomskom i zdravstvenom polju, Agim Bahtiri govori o naoružavanju čime je još jednom pokazao nespremnost da sagleda svet na pravi način.

Podsećamo Bahtirija da će biti spreman da drugima deli moralne lekcije kada bude omogućio da se Srbi vrate u svoje domove u opštini koju vodi, ili bar zaustavi devastiranje i skrnavljenje srpskog groblja u Južnoj Mitrovici. Do tada neka ostane nem, jer sve što izjavi deluje smešno”, kaže se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još