• Početna>
  • Vesti>

Rakić: Povratnici u Ministarstvu za zajednice i povratak imaju iskrenog partnera

Stupajući na dužnost ministra za zajednice i povratak Goran Rakić je danas istakao da su procesi i projekti koje je Ministarstvo za zajednice i povratak realizovalo u proteklom periodu, kada je u pitanju povratak raseljenih i poboljšanje života nevećinskih zajednica za njega i instituciju koju će voditi u budućnosti od izuzetnog značaja i da će se sa njima nastaviti.

”Sve projekte i procese koji su uspešno sporovođeni dok je na čelu ove institucije bio ministar Dalibor Jevtić nastavićemo i dalje jer je za nas od vitalnog značaja bolji položaj nevećinskih zajednica i veći broj povratnika na Kosovu u ovoj ali i narednim godinama ” rekao je Rakić.

Činjenica da smo upravo preko Ministarstva za zajednice i povratak, pomogli mnoge porodice želim da istaknem ”da sve ono što budemo radili u budućnosti biće i dalje i isključivo u interesu naroda”, dodaje Rakić.

On je poručio da će se uvek zalagati da povratničke porodice i porodice koje žive u teškim uslovima dobiju pomoć, jer je bolji život osnovna satisfakcija njegovog budućeg delovanja.

”Znam da neće biti lako, nikada nije ni bilo u prethodnom periodu, ali želim da poručim svima onima koji žele da se vrate da će u Ministarstvu za zajednice i povratak uvek imati iskrenog partnera u realizacije njihovih planova” zaključio je Rakić.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još