Nova akcija mitrovičkih ugostitelja za malu Magdalenu

Humanitarna akcija ugostitelja iz Kosovske Mitrovice, koja ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za lečenje šestogodišnje Magdalene Nedeljković, održava se danas na gradskom šetalištu.

Zaposleni u ugostiteljstvu na ovaj način žele da daju svoj doprinos kada je u pitanju prikupljanje novca za Magdalenino lečenje.

„Naš cilj je da prikupimo što više novca i da što više ljudi iz grada uključimo u akciju. Građani se odazivaju, za sad sve to ide dobro, ali naravno uvek može bolje“, rekao je za Radio Kontakt Plus jedan od organizatora Boban Aleksić.

Ugostitelji planiraju da organizuju još jednu akciju.

„Muzičari iz ovog grada će organizovati humanitarnu svirku. Oni će to uraditi naravno bez ikakve nadoknade, samo još treba da odlučimo gde bi to moglo da se održi. Ulaz će se najverovatnije naplaćivati 200,00 dinara, a sva zarada te večeri ide za malu Magdalenu“, dodao je Aleksić.

Današnja akcija traje do 14 časova.

Magdalena Nedeljković boluje od tuberozne skleroze, pa je potrebno prikupiti 250.000 evra kako bi nastavila lečenje u Hjustonu (SAD).

Humanitarna fondacija “Budi human – Aleksandar Šapić” pokrenula je akciju prikupljanja novčanih sredstava za Magdalenino lečenje.

Možete joj pomoći na sledeće načine:

• slanjem SMS poruke – upišite 933 i pošaljite SMS na 3030,

• uplatom na dinarski račun: 160-6000000823183-23,

• uplatom na devizni račun: 160600000082342864.

Izvor: Radio Kontakt Plus

Comments

Pročitaj još