• Početna>
  • Vesti>

Simić: Vakcina jedini način da se vratimo u normalne životne tokove

Kao neko ko je preležao kovid 19 pre nekoliko meseci danas sam došao da se revakcinišem i to savetujem svim građanima sa prostora Kosova i Metohije, da iskoriste priliku koju nam je omogućila naša država Srbija, jer je to jedini način da se izborimo sa ovom pošasti, izjavio je za TV Most potpredsednik Srpske liste Igor Simić.

“Zalaganjem predsednika Aleksandra Vučića, Vlade Republike Srbije, ali i direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića naš narod jedini na prostoru KiM može sebi da priušti da bira vakcine i da se vakciniše na vakcinalnim punktovima u Raški, Kuršumliji i Bujanovcu. Ono što želim da naglasim jeste da je ovo jedini način da se izborimo sa ovom pošasti, da se vratimo u normalne životne tokove, da uživamo na veseljima, da uživamo sa svojim najbližima a da pritom ne moramo da razmišljamo o njihovoj bezbednosti i sigurnosti”, rekao je Simić.

On je još jednom pozvao sve da se vakcinišu, da se masovno odazivaju na pozive za vakcinaciju, ali isto tako da pokažu visoku dozu odgovornosti prema sebi i svojim ukućanima, ali i svojoj državi.

“Bez privrednog napretka ne možemo da planiramo budućnost, a nema privrednog napretka u situaciji kada nas ova pošast okružuje sa svih strana”, poručio je Simić.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još