• Početna>
  • Vesti>

Todić: Vakcinacijom mislimo na nas i živote naših sugrađana

Gradonačelnik Leposavića Zoran Todić ističe da je poslednjih nekoliko dana došlo do povećanja broja zaraženih korona virusom i da je razlog tome nepoštovanje propisanih mera i dodaje da će se uskoro navršiti godinu dana, od kako je epidemija nastupila.

“Nažalost, poslednjih dana smo svedoci da je povećan broj slučajeva koji su pozitivni na ovaj virus. Očigledno da je došlo do nepoštovanja propisanih mera. Kao što znamo, stanovnici naše opštine imaju priliku da se vakcinišu a sve je to zahvaljujući državnom vrhu Republike Srbije dobro organizovano. Obezbeđen je prevoz za sve stanovnike, ne samo opštine Leposavić već i za druge sredine na Kosovu i Metohiji” rekao je Todić.

Todić je pozvao građane opštine Leposavić i celokupan srpski narod na Kosovu i Metohiji, da iskoriste mogućnost, prijave se nadležnim domovima zdravlja i vakcinišu se.

“Vakcinacija je jedna preventiva kako bismo ublažili ove posledice, jer svi znamo da su nam zdravlje i životi naših stanovnika na prvom mestu. Koristim priliku da pozovem sve građane opštine Leposavić da iskoriste ovu mogućnost i da se vakcinišu i da na taj način smanje mogućnost neželjenih efekata. Dobro znamo da smo proteklih dana imali veliki odziv naših sugrađana za vakcinaciju” istakao je Todić.

Gradonačelnik Leposavića poručuje da vakcinacijom pokazujemo odgovornost, ne samo prema sebi već i prema drugima i veruje da ćemo se na taj način brzo vratiti starim životnim navikama.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još