• Početna>
  • Vesti>

Hodžić: Delovaću nezavisno i zastupaću sve zajednice na Kosovu

Političarka iz redova bošnjačke zajednice Adrijana Hodžić smatra da je 6.400 glasova na izborima zaslužila predanim radom od 1999. godine i da će kao poslanik u novom sazivu parlamenta zastupati sve nacionalne zajednice na Kosovu, prenosi Ekonomija Onlajn.

Hodžić ističe da je ponosna na činjenicu što je glasove na izborima dobila iz svih nacionalnih zajednica, uključujući i srpsku, i da je njihovo poverenje dobila godinama predano radeći na Kosovu.

„Tačno je da sam glasove dobila iz svih zajednica, a znatan broj dolazi iz srpske zajednice. Razlog je moj rad koji počinje od 1999. godine, a kao što znate u periodu integracije severa u sistem Kosova, bila sam  direktno uključena u taj proces. Stvorila sam mostove poverenja sa građanima. Tokom krakte predizborne kampanje istakla sam da verujem u suživot. I sama sam bila iznenađena velikom podrškom”, rekla je Hodžić.

U novom sazivu parlamenta, najavljuje Hodžić delovaće samostalno i zastupaće sve nacionalne zajednice, čime će opravdati veliku podršku birača.

“Delovaću nezavisno, to vam garantujem i sprovešću plan i program koji sam predstavila u kampanji”, najavila je Hodžić.


Izvor: Kosovo Online/Ekonomia Online
 

Comments

Pročitaj još