U Srbovcu saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom

Foto: Kosovska policija

U selu Srbovac u opštini Zvečan u 13:25h došlo je do saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom, u kojoj su učestvovala dva vozila, potvrdio je za program Radio Kosovske Mitrovice komandir Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović.

“Do nesreće je došlo kada se vozilo marke “Peugoet 307” sive boje mitrovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljalo lice sa inicijalima V.D. (1950) kretalo iz pravca Zvečana prema Leposaviću, i na osnovu vidljivih tragova na putu proklizalo na svojoj saobraćajnoj traci i prešlo u traku za saobraćaj iz suprotnog pravca, gde je prednjim levim točkom udario u trotoar a zatim se okrenuo bočno i udario u vozilo iz suprotnog pravca “Passat” crne boje, takođe mitrovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljalo lice M.A. (1985)” rekao je Radović.

U 13 i 30h stigle su ekipe vatrogasne jedinice i hitne pomoći, Regionalna jedinica drumskog saobraćaja i dežurni tužilac. Mrtvozornik je u 14 časova na licu mesta konstatovao smrt, navodi Radović.

M.A. je nakon nesreće prevezen u Klinički centar u Kosovskoj Mitrovici gde su mu konstatovane lakše telesne povrede, a nakon testiranja nisu zabeležene alkoholne jedinice.

U 15:25h vatrogasna jedinica je rasčistila put nakon čega je saobraćaj normalizovan u oba pravca.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još