Vučić: Predstoji ne laka godina borbe sa koronom, pritisaka oko Kosova i Republike Srpske

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Laćarku da nam predstoji teška godina, sa mnogo izazova, što je u ovom trenutku za njega važnije pitanje od predsedničkih izbora, prenosi Tanjug.

Vučić je, upitan za pisanje medija o budućim predsedničkim kandidatima Mariniki Tepić i Dejana Boiroge, kazao da nije na njemu da se time bavi.

„Za sledeći Badnji dan možete da me pitate u vezi izbora. Predstoji ne laka godina borbe sa koronom, pritisaka oko KiM i RS. Predstoji ne laka ekonomska godina, jer će svi da traže od države pomoć. A država nije ćup, i Srbja je dala najviše pomoći, proporcionalno po svom budžetu. Svakako teška godina nas čeka, mnogo izazova je pred nama“, objasnio je on.

Za kandidate koji se pominju kazao je da su „veoma ozbiljni, i da je moguće da se krije među njima dvoje koji, će ići u drugi krug, pa će morati između sebe da odlučuju“.

„Imaćemo naravno i mi protivkandidata, koji će pokušati da se suprostavi preletanju iz stranke u stranku i svakoj vrsti vraćanja u prošlost, u vreme u koje se nisu gradile bolnice, autoputevi i sve drugo“, podvukao je on.

Izvor Tanjug

Comments