• Početna>
  • Vesti>

Petković: Mržnja Rade Trajković prema predsedniku Vučiću, ogledalo je nje same

Na tvit predsednice Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković u kojem je žestoko kritikovala predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što se u javnosti pojavila informacija da mu je otac pozitivan na koronu, saopštenjem se oglasio Petar Petković, član Glavnog odbora SNS i predsednik Kancelarije za KiM:

“Nema kraja beščašću i mržnji koju srpska opozicija svakoga dana iskazuje prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a sada se na meti ponovo našla i njegova porodica, otac i majka koji vode tešku bitku sa koronavirusom. 

Samo um duboko ogrezao u patološku mržnju može i pomisliti ono čime se Rada Trajković javno hvali na Tviteru, a za šta nemam dileme da je osmišljeno u glavi njenog političkog mentora Dragana Đilasa. 

Jedino je bizarno i pomisliti da bi neko muku sopstvene porodice mogao politički da zloupotrebi, a još je tužnije da takve ideje plasira Rada Trajković koja bi kao lekar morala da pokaže visok nivo empatije i razumevanja za sve one koji se bore sa koronavirusom. Ali njoj i njenim političkim šefovima lakše je da na društvenim mrežama seire nad nečijom nesrećom, nego da učine nešto dobro za svoj narod i državu”, naveo je Petković.

On je u saopštenju naveo da je “jasno da predsedniku Vučiću ne mogu da zamere ni nove bolnice ni autoputeve ni to što je Srbija ekonomski lider u Evropi, pa po ko zna koji put pokušavaju da ga gađaju u jedinu slabu tačku – u njegovu porodicu”.

“Iz poštovanja prema porodici Vučić i borbi kroz koju prolaze, ali i svim porodicama koje vode bitku sa koronavirusom, uzdržaću se da Radi Trajković odgovorim kako zaslužuje. 

Njena mržnja, ogledalo je nje same. Mi ćemo na to uvek odgovoriti novim investicijama i još marljivijim radom”

Izvor Kosovo Online

Comments

Pročitaj još