• Početna>
  • Vesti>

I ove godine pokloni za bebe u mitrovačkom porodilišu, ali bez posete

Foto: Radio Mitrovica sever

Tradicionalno, prvog dana nove godine, predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić, načelnik Kosovsko-mitrovačkog upravnog okruga Slavko Simić i gradonačelnik Opštine Severna Mitrovica Milan Radojević, uputili su novogodišnje poklone bebama u porodilištu mitrovačkog Zdravstvenog centra.
Oni su novorođenim bebama i mamamapoželeli mnogo zdravlja, sreće i blagostanja, uz želju da sve ovo brzo prođe i da se svi vratimo redovnim obavezama i zadacima.
„ Iako smo prošli kroz mnoge loše i dane i godine, naša borba se nastavlja. Mi ne smemo posustati, mi ćemo se i dalje hrabro, čvrsto i odlučno boriti protiv svih nedaća koje nas pritiskaju – zajedništvom, upornošću, jedinstvom i željom da ostanemo ovde gde su naši koreni. Mi moramo ostati jaki , a jaki smo jedino kad smo zajedno uz Vladu Republike Srbije, predsednika Vučića koji svojom odgovornom politikom nas vodi putem uspeha i Kancelariju za Kosovo i Metohiju.
Mališanima želim miran i zdrav život ispunjen ljubavlju i srećom , ne samo ove 2021.godine već i svakog trenutka njihovog života, majkama brz oporavak a mi smo tu za svaku vrstu pomoći” navodi se u čestitki predsednika Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandra Spirića.

Zbog loše epidemiološke situacije, ove godine novogodišnji pokloni bebama i mamam nisu uručeni lično, što je prethodnih godina bila praksa.

Izvor i foto: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još